Продовжіть собі літо в Парижі

Продовжіть собі літо в Парижі
Scroll Down

Як відомо, осінь у найромантичнішому місті не землі починається лише наприкінці вересня. До речі, й у жовтні осіння пора дарує багато приємних днів. Температура повітря в середньому не опускається нижче 17-15 ° C, світить сонечко, а дерева покриваються золотом ????

 

Радимо сісти за столик легендарного Café de Flore або Les Deux Magots на вулиці та насолодитися неповторною атмосферою французької осені за чашкою густого гарячого шоколаду, багато покритого повітряними вершками.

А команда Avialiga подбає про все інше:

 

Готель розташований за два кроки від Президентського палацу, у кварталі високої моди та художніх галерей.

188 номерів різних категорій, просторі, світлі, в пастельних тонах та неокласичному стилі з розкішними деталями. У ресторанів готелю цілих 4 * Michelin. А в затишному СПА центрі – басейн та 8 кімнат для процедур.

Розташований у самому центрі міста поряд з Єлисейськими полями, Тріумфальною аркою, Лувром та Музеєм д’Орсе. Кінематографічний вид на Ейфелеву вежу вражає. Ресторан французької гастрономічної кухні – Le Cinq вже давно став місцем зустрічі бізнес-еліти та європейських аристократів, до того ж відзначений 3-зірками Michelin. Великий сучасний СПА-центр. Історичні інтер’єри, тканини благородних відтінків та шедеври світового живопису на стінах – це все George V.

 

Витягуйте швидше свої берети та легкі пальто, а решту зробимо ми )

Підпишіться на нашу розсилку

 

Loading
Avialiga

    Надіслати запит

    Напишіть, що вас цікавить!
    Оберіть тип зв'язку


    Дякуємо.