Незвичайні номери на Мальдівських островах

Незвичайні номери на Мальдівських островах
Scroll Down

Під водами Індійського океану, понад кронами кокосових пальм або в надувній кулі просто неба? А в яких незвичних номерах відпочивали ви? Якщо такий цікавий досвід тільки в планах, сподіваємось, що наша наступна добірка незвичайних номерів на Мальдівах стане вам у нагоді!

1. Готелі Conrad Rangali Island 5* та Pullman Maamutaa 5* дивують унікальними підводними номерами: у першому готелі – це  розкішна дворівнева резиденція MURAKA з головною спальнею на глибині 5 метрів, у другому готелі – The Aqua Villa. З надводної частини резиденції гості спускаються спіральними сходами або на ліфті у приватний підводний акваріум, знайомляться з дивовижним океанським життям не виходячи з ліжка, спостерігають магію океану та пробуджують у собі усі дитячі фантазії та казки.

2. Tented Jungle Villa у готелі Fairmont Sirru Fen Fushi 5* – простора вілла площею 525 кв.м. у стилі африканської палатки для сафарі, оточена пишними тропічними джунглями, але у той же час знаходиться в декількох кроках від білого піщаного пляжу та бірюзових вод лагуни Індійського океану.

3. Готель Amilla Fushi 5*  пропонує одразу дві незвичні вілли: Treetop pool villa – проживайте у найвищому будиночку на Мальдівах над кронами кокосових пальм, прокидаючись під звуки тропічного співу птахів і насолоджуючись неймовірним панорамним видом на острів з тераси; Amilla Glamping – незвичний досвід ночівлі на острові – спальня під зірками, що розташована у відокремленому місці серед  джунглів або на пляжі, це повністю водонепроникна надувна прозора капсула з клімат-контролем, що пропонує 360-градусний вид на навколишні пейзажі.

4. Готелі Soneva Fushi 5* та Soneva Jani 5*  радують гостей унікальними водними віллами з приватним басейном, з яких відкривається чудовий вид на власну ділянку блакитної лагуни; більше того, у багатьох віллах є гірки з верхнього поверху прямо в лагуну та висувний дах, який оснащений сенсорами і автоматично закривається при перших краплях дощу та відкривається вночі для спостерігання за зірковим небом.

Який би з цих номерів обрали ви для свого відпочинку?

Підпишіться на нашу розсилку

 

Loading
Схожі пости
25 Вересня
Сьогодні для любителів “чогось новенького”!
19 Вересня
Сьогодні, щоб вшанувати та задобрити бунтівний дух п’ятниці, розповідаємо про 3 must visit бари на Балі за версією Forbes Travel Guide
5 Лютого
Саме час бронювати відпочинок зі знижкою до 45 % в Pimalai Resort & Spa, Таїланд!
31 Липня
Літо в кольорах Dolce&Gabbana!
15 Травня
Мексика – загадкова та приваблива.
12 Лютого
Мальдіви VS Сейшели. Які острови вибрати для відпочинку всією сім’єю?
Avialiga

    Надіслати запит

    Напишіть, що вас цікавить!
    Оберіть тип зв'язку


    Дякуємо.