Нові культові ресторани Дубаю, які неодмінно потрібно відвідати

Нові культові ресторани Дубаю, які неодмінно потрібно відвідати
Scroll Down

У Дубаї представлена величезна різноманітність гастрономічних форматів від стрітфуду до ресторанів haute cuisine. Пропонуємо до вашої уваги перелік найкращих нових ресторанів міста, які рекомендує Туристичний оператор «AVIALIGA».

 

Ресторан з панорамним видом на місто

Ресторан сучасної азіатської кухні ZETA Seventy Seven розташований на даху готелю Address Beach Resort на висоті 310 метрів над землею. Сюди приходять не тільки поїсти, а й помилуватися захоплюючими видами на місто. Неодмінно оберіть столик на відкритій терасі поруч із одним із найвищих відкритих басейнів у світі.

У закладі два види меню, основу яких становлять морепродукти. Меню легких закусок включає поке-боули, сандвічі та гамбургери, а в меню a la carte представлені такі делікатеси, як омари в соусі місо, устриці на льоду та креветки в хрумкій паніровці. Десертна карта також заслуговує на окрему увагу. Що може бути краще за порцію морозива моті у спекотний літній день?

 

Вечеря «під водою» у ресторані Ossiano

У підводному ресторані Ossiano, на курорті Atlantis, The Palm, гастрономія перетворюється на справжнє мистецтво. Загляньте сюди на післяобідній чай або залишайтеся на вечерю, щоб скуштувати страви з морепродуктів, які приготував знаменитий шеф-кухар Грегорі Бергер.

Столики розташовані прямо біля скляних стін величезного панорамного акваріума, так, що під час вечері Ви зможете бачити сотні морських мешканців, від акул до дрібних строкатих рибок.

Ossiano чотири рази отримував статус найкращого ресторану морепродуктів у Дубаї. Тут готують традиційні страви каталонської кухні, які вражають уяву не менше, ніж незвичайний інтер’єр.

 

Найексклюзивніша у світі мультисенсорна гастрономічна подорож

В листопаді 2021 в готелі Mandarin Oriental Jumeira, Dubai відкрився знаменитий ресторан Sublimotion від відомого шеф-кухаря Пако Ронсеро, удостоєного двох зірок Мішлен.

Sublimotion – це не тільки найбільш передовий та інноваційний ресторан у світі, але й неперевершена мультисенсорна подорож, в якій всього дванадцять відвідувачів за один раз отримають неймовірні гастрономічні враження завдяки мистецтву високої кухні та технологічним інноваціям.

Sublimotion буде доступний протягом обмеженого часу – лише до 4 лютого 2022 року.

 

Ну що, готові забронювати столик?

Команда Туристичного оператора «AVIALIGA» подбає про всі деталі та організує Ваш вояж в ОАЕ незабутнім, емоційним та смачним.

 

Наталія Бондаренко,

Директор туристичного департаменту Туроператора «AVIALIGA» для “Boryspil magazine”

 

Підпишіться на нашу розсилку

 

Loading
Схожі пости
24 Квітня
Зі Стамбулу до Парижа на легендарному «Східному Експресі». 
25 Вересня
Сьогодні для любителів “чогось новенького”!
5 Травня
Як уникнути стресу під час подорожей?
9 Листопада
Франція з дітьми: ласкаво просимо до Діснейленду без черг!
1 Лютого
Куди полетіти цієї зими?
31 Липня
Літо в кольорах Dolce&Gabbana!
Avialiga

    Надіслати запит

    Напишіть, що вас цікавить!
    Оберіть тип зв'язку


    Дякуємо.