Найкращі напрямки для подорожі у 2024

Найкращі напрямки для подорожі у 2024
Scroll Down

Видання Conde Nast Traveller опублікувало список “найкращих напрямків для подорожі у 2024 році”.  Експерти журналу дуже серйозно підійшли до завдання, аналізували настрої у суспільстві, згадки країн та місць, новини про відкриття готелів, мішленівських ресторанів, музеїв та інше.

 

 

Отже, до списку потрапили такі європейські напрямки як:

 

Острів багатий на красиву природу та різноманітні готелі. Наприклад, нещодавно Річард Бренсон відкрив величний готель Son Bunyola на півночі острова. Недалеко звідти, в місті Пуйгпуньєнт відкрився Grand Hotel Son Net в особняку XVII століття. І це тільки частина новинок сфери гостинності на Майорці.

 

Сюди мандрівники спеціально приїжджають пожити в готелі “Belle Époque”, у тому числі в новому Regina Biarritz від Experimental, Hôtel du Palais від Unbound та загадковій Villa Magnan. А також насолодитися баскськими смаколиками на ринку Les Halles, у neo-bistro Epoq та мішленівському L’Impertinent.

 

Минулого літа Кіклади – група островів, включаючи Міконос, Санторіні, Парос, Мілос та Йос – заволоділи соціальними мережами, завдяки красивим синьо-білим пейзажам, захоплюючими пляжними та нічними клубами, а також унікальними магазинами.

 

 

У наступних постах поділимося іншими напрямками зі списку Conde Nast. А поки діліться у коментарях куди б поїхали Ви цього літа ?

Підпишіться на нашу розсилку

 

Loading
Схожі пости
11 Травня
Економ підвищеної комфортності від а/к Emirates.
26 Лютого
Експедиція на Північний полюс на єдиному криголамі класу люкс Le Commandant Charcot за найвигіднішими умовами раннього бронювання -знижкою 30 %
26 Грудня
Подорож під стукіт коліс. ТОПові залізничні круїзи в нашій новій добірці. Поїхали!
7 Червня
Потрапити на Північний Полюс вдається лише обраним.
14 Серпня
Поїхати до Кенії та не виходити з готелю (не тому що боїтеся слонів чи носорогів))
27 Листопада
Який гірськолижний курорт вибрати?
Avialiga

    Надіслати запит

    Напишіть, що вас цікавить!
    Оберіть тип зв'язку


    Дякуємо.