Найкращі напрямки для подорожей у 2024 році

Найкращі напрямки для подорожей у 2024 році
Scroll Down

Продовжуємо список “найкращих напрямків для подорожей у 2024 році” за версією видання Conde Nast Traveller.

 

Вперше в історії три етапи Le Tour de France пройдуть в Італії 2024 року. Це історична подія для країни, спорту та престижних перегонів. Учасники стартують у Флоренції, прямують на схід до Ріміні на узбережжі Адріатики, пройдуть Апеннінами на північ через Емілію-Романью і завершать третій етап у Турині. До того ж північні регіони Італії відомі своєю гастрономічною спадщиною ))

 

У графстві неймовірна природа – мальовничі пейзажі, хвилясті долини, ароматні поля лаванди, густі високі ліси, наповнені співом птахів, золотаві піщані смуги вздовж м’ятно-блакитного моря. Там відбувається безліч незвичайних фестивалів. Наприклад, фестиваль “Темне небо”, де ви можете прогулятися національними парками під сяючими зірками-діамантами або фестиваль повітряних куль, де кілька десятків різнокольорових куль різної форми злітають у небо. До речі, Йоркшир часто відмічають у рейтингу гіду Michelin.

 

Це невелике арктичне рибальське містечко стало європейським культурним центром. Влада розробила масштабну програму в галузі мистецтва, що включає близько 1000 заходів і потік людей, які цікавляться творчістю у всіх його проявах. Крім культурних досягнень, Буде також є входом до чарівних Лофотенських островів. Драматичний ландшафт фіордів та зубчастих вершин робить його ідеальним місцем для фотографів.

 

Організувати подорож в одну із локацій по версії Conde Nast або в будь-яку точку світу допоможуть travel експерти #Avialiga.  Звертайтесь ????

Підпишіться на нашу розсилку

 

Loading
Схожі пости
12 Квітня
Пропонуємо Вашій увазі міні-гайд з флоту Private Luxury, який допоможе обрати найкращий відпочинок в сезоні 2024 -2025
12 Грудня
Зустрічайте Новий рік разом із легендарним Стінгом!
27 Травня
Майбутня легенда морських подорожей – Four Seasons Yachts
15 Травня
Мексика – загадкова та приваблива.
7 Серпня
На що звернути увагу при виборі сафарі-лоджу/кемпу плануючи подорож до Африки?
24 Липня
Найочікуваніші європейські виставки 2023
Avialiga

    Надіслати запит

    Напишіть, що вас цікавить!
    Оберіть тип зв'язку


    Дякуємо.