Дубай – бореться за звання сучасної гастрономічної столиці. Всі найзнаменитіші ресторани, заслужені шеф-кухарі, найвишуканіші та найоригінальніші страви – тут.

Дубай – бореться за звання сучасної гастрономічної столиці. Всі найзнаменитіші ресторани, заслужені шеф-кухарі, найвишуканіші та найоригінальніші страви – тут.
Scroll Down

І кількість ресторанів, здатних вразити навіть досвідченого гурмана, лише зростає! Восени 2024 очікується як мінімум два цікаві відкриття:

 

Поповнення до The Lana – Dorchester Collection.

В японській культурі бабка символізує трансформацію та оновлення, і ця ідея метаморфози закладена в основу ресторану. Кожна страва – це подорож у смаки, що розкриває еволюцію японської кухні та вплив азіатських кулінарних традицій. Концепція Dragonfly була створена за участю шеф-кухаря Reif Othman, відзначеного гідом MICHELIN.

 

Девіз ресторану: «сміливий, яскравий та унікальний з 1969 року».

African Queen вперше представить свій вишуканий досвід гастронома за межами Європи на J1 Beach. Меню, створене шефом Paludetto, оригінально поєднує смаки французької та африканської кухні.

 

 

Також в нашому списку є декілька місць, на які треба звернути увагу досвідченим гурманам:

 

Розташований на оновленому мальовничому J1 Beach, Baoli Dubai – це динамічний ресторан, пляжний клуб і центр нічного життя, де вишуканий кулінарний досвід поєднується з енергійною атмосферою вечірок.

 

Яскравий та сучасний мексиканський ресторан та богемний пляжний клуб, розташований на новій ексклюзивній території J1 Beach, прямо біля води. Творці обіцяють атмосферу джунглів Тулуму та легендарну Gypsy-Disco.

 

Вишуканий італійський ресторан, натхненний узбережжям Амальфі та його чарівними приморськими містечками, відомими своєю унікальною кухнею. Також знаходиться на J1 Beach.

 

Від розкішних інтер’єрів у стилі ар-деко до ритмів живого джазу, що зачаровують, — кожен елемент тут створений для того, щоб перенести вас у пишні, блискучі 1920-ті. Готові до танців після вечері, що запам’ятовується? Gatsby Dubai обіцяє поєднати високу кухню, вечірки та шоу.

 

А де хотіли б повечеряти Ви?

 

#UAE #Dubai #gastronomy #Avialiga #travel #leisure #mice

Підпишіться на нашу розсилку

 

Loading
Схожі пости
27 Листопада
Який гірськолижний курорт вибрати?
30 Квітня
Вперше на Мальдівах! Подорож на підводному човні, що обіцяє неймовірні враження
16 Грудня
Незвичайні номери на Мальдівських островах
5 Лютого
Саме час бронювати відпочинок зі знижкою до 45 % в Pimalai Resort & Spa, Таїланд!
12 Квітня
Пропонуємо Вашій увазі міні-гайд з флоту Private Luxury, який допоможе обрати найкращий відпочинок в сезоні 2024 -2025
9 Лютого
Нові культові ресторани Дубаю, які неодмінно потрібно відвідати
Avialiga

    Надіслати запит

    Напишіть, що вас цікавить!
    Оберіть тип зв'язку


    Дякуємо.