Єропейські напрямки через гастрономію.

Єропейські напрямки через гастрономію.
Scroll Down

Ми хочемо, щоб читаючи, ви відчували смак улюбленого вина.

Франція

Французька кухня не обмежується круасанами, цибулиним супом і равликами.

Наприклад, ті самі котлети, що шкварчать на плиті у кожної поважної господині, родом з цієї дивовижної країни, до речі, як і більшість соусів і навіть омлет.

Але славиться вона своїм знаменитим вином з регіонів Бордо, Шампань, Бургундія та багатьох інших. А місцевий сир взагалі вважається національним надбанням.

Опинившись у Франції, вам обов’язково варто скуштувати страви з трюфелем, фуа-гра та буйабесс – суп з морепродуктами та томатами.  А чудові пейзажі доповнять неймовірні гастрономічні відчуття.

 

Італія

Італійська кухня явно не залишає нікого байдужим, судячи з кількості піцерій по всьому світу.

Про пасту ми теж не забули. Варіантів безліч. Але навіть просто спагетті “аліо оліо” – паста з оливковою олією, часником і спеціями – шедевр кулінарної майстерності.

Від карбонар, болоньезе, пасти з вершковим соусом і лососем у нас просто темніє в очах. Нагадаємо і про баклажани “парміджано”, запечені з пармезаном і моцарелою , та про лазанью. Звичайно все це обов’язково має супроводжуватися просекко, інакше ніяк.

Ну а на десерт джелато, не плутати зі звичайним морозивом, і каннолі за сицилійським рецептом. Bellissimo!

 

За смачними подорожами звертайтесь до travel експертів Avialiga

 

Підпишіться на нашу розсилку

 

Loading
Схожі пости
1 Липня
Сьогодні ми розповімо про новий wellness-готель – SHA Mexico, який відкрився у Мексиці
2 Січня
7 найочікуваніших відкриттів 2024 року. Куди поїдуть поціновувачі розкоші?
29 Листопада
Цілюща сила гарячих і холодних велнес-терапій курортів Six Senses
19 Травня
Коли настає вечір – сцена перемикається в Rosewood Phuket
16 Січня
Найочікуваніші виступи 2025 року
30 Квітня
Вперше на Мальдівах! Подорож на підводному човні, що обіцяє неймовірні враження
Avialiga

    Надіслати запит

    Напишіть, що вас цікавить!
    Оберіть тип зв'язку


    Дякуємо.