Дубай – бореться за звання сучасної гастрономічної столиці. Всі найзнаменитіші ресторани, заслужені шеф-кухарі, найвишуканіші та найоригінальніші страви – тут.

Дубай – бореться за звання сучасної гастрономічної столиці. Всі найзнаменитіші ресторани, заслужені шеф-кухарі, найвишуканіші та найоригінальніші страви – тут.
Scroll Down

І кількість ресторанів, здатних вразити навіть досвідченого гурмана, лише зростає! Восени 2024 очікується як мінімум два цікаві відкриття:

 

Поповнення до The Lana – Dorchester Collection.

В японській культурі бабка символізує трансформацію та оновлення, і ця ідея метаморфози закладена в основу ресторану. Кожна страва – це подорож у смаки, що розкриває еволюцію японської кухні та вплив азіатських кулінарних традицій. Концепція Dragonfly була створена за участю шеф-кухаря Reif Othman, відзначеного гідом MICHELIN.

 

Девіз ресторану: «сміливий, яскравий та унікальний з 1969 року».

African Queen вперше представить свій вишуканий досвід гастронома за межами Європи на J1 Beach. Меню, створене шефом Paludetto, оригінально поєднує смаки французької та африканської кухні.

 

 

Також в нашому списку є декілька місць, на які треба звернути увагу досвідченим гурманам:

 

Розташований на оновленому мальовничому J1 Beach, Baoli Dubai – це динамічний ресторан, пляжний клуб і центр нічного життя, де вишуканий кулінарний досвід поєднується з енергійною атмосферою вечірок.

 

Яскравий та сучасний мексиканський ресторан та богемний пляжний клуб, розташований на новій ексклюзивній території J1 Beach, прямо біля води. Творці обіцяють атмосферу джунглів Тулуму та легендарну Gypsy-Disco.

 

Вишуканий італійський ресторан, натхненний узбережжям Амальфі та його чарівними приморськими містечками, відомими своєю унікальною кухнею. Також знаходиться на J1 Beach.

 

Від розкішних інтер’єрів у стилі ар-деко до ритмів живого джазу, що зачаровують, — кожен елемент тут створений для того, щоб перенести вас у пишні, блискучі 1920-ті. Готові до танців після вечері, що запам’ятовується? Gatsby Dubai обіцяє поєднати високу кухню, вечірки та шоу.

 

А де хотіли б повечеряти Ви?

 

#UAE #Dubai #gastronomy #Avialiga #travel #leisure #mice

Підпишіться на нашу розсилку

 

Loading
Схожі пости
18 Грудня
Soneva Secret, Мальдіви
24 Квітня
Зі Стамбулу до Парижа на легендарному «Східному Експресі». 
2 Січня
7 найочікуваніших відкриттів 2024 року. Куди поїдуть поціновувачі розкоші?
12 Квітня
Пропонуємо Вашій увазі міні-гайд з флоту Private Luxury, який допоможе обрати найкращий відпочинок в сезоні 2024 -2025
29 Серпня
ТОП фільмів у подорож
13 Червня
Єропейські напрямки через гастрономію.
Avialiga

    Надіслати запит

    Напишіть, що вас цікавить!
    Оберіть тип зв'язку


    Дякуємо.