TOP готелів з відомих фільмів. А раптом ви захочете опинитися на місці улюблених героїв та насолодитися атмосферою місця?!

TOP готелів з відомих фільмів. А раптом ви захочете опинитися на місці улюблених героїв та насолодитися атмосферою місця?!
Scroll Down

Sidi Driss, Матмата, Туніс

Традиційне берберське житло, побудоване багато століть тому, що стало готелем, послужило будинком Люка Скайуокера на Татуїні. Щоправда у зйомках брали участь лише інтер’єри готелю, зовнішню частину ж знімали в іншому місці. Зараз у тій самій ямі розташовується ресторан. Хотіли б пообідати в кімнаті улюбленого героя?

 

 

Melia Hotel de la Reconquista, Ов’єдо, Іспанія

«Гарячий» фільм Вуді Аллена «Вікі, Христина, Барселона» знімався якраз у цьому затишному готелі, до речі іспанська королівська родина теж цінує чарівність цього місця. Можна тільки уявити, скільки пристрасних сцен бачили ці стіни, хоча б між Хав’єром Бардемом, Скарлетт Йоханссон і Пенелопою Крус. Переконайтеся самі в привабливій енергії Melia Hotel.

 

 

 

Hôtel Plaza Athénée, Париж, Франція

До героїні культового серіалу «Секс у великому місті» — Керрі, в розкішному готелі вже встигли побувати Жаклін Кеннеді, Майкл Джексон, Джонні Депп та багато інших відомих особистостей. А знамениті балкончики з червоними квітами мелькали в багатьох фільмах, знятих у Парижі. Дуже радимо Plaza Athénée для романтичних вихідних.

 

Якщо ви хочете відправитися в саму незвичайну подорож в житті, то звертайтеь до наших менеджерів.

Подпишитесь на нашу рассылку

 

Loading
Похожие посты
25 сентября
Сьогодні для любителів «чогось новенького»!
30 апреля
Вперше на Мальдівах! Подорож на підводному човні, що обіцяє неймовірні враження
15 апреля
А Ви колись чули про художні ретрити у Відні?
9 ноября
Франція з дітьми: ласкаво просимо до Діснейленду без черг!
14 августа
Поїхати до Кенії та не виходити з готелю (не тому що боїтеся слонів чи носорогів))
13 ноября
Чарівна Рига — здаємо улюблені місця!
Avialiga

    Отправить запрос

    Напишите, что вас интересует!
    Выберите тип связи




    Спасибо.