Сьогодні, щоб вшанувати та задобрити бунтівний дух п’ятниці, розповідаємо про 3 must visit бари на Балі за версією Forbes Travel Guide

Сьогодні, щоб вшанувати та задобрити бунтівний дух п’ятниці, розповідаємо про 3 must visit бари на Балі за версією Forbes Travel Guide
Scroll Down

 

Розташований бар на вершині скелі з неймовірним видом на Індійський океан в комплекті з хвилями, що мальовничо розбиваються об скелі. Місце вважається досить «гламурним», тому купальники і джинсові шорти краще залишити в готелі, а вигуляти елегантну коктейльну сукню і кежуал-костюм. Обов’язково забронюйте заздалегідь столик. Багатий вибір коктейлів. Колеги з Forbes наполегливо радять «Rock My World», тропічний напій з горілкою, настояною на кафрі та лемонграсі.

 

Затишності бару додає приглушене тепле світло, коричневі благородні відтінки, шкіряні крісла та мармуровий бар. Заклад славиться своїм «Monster Mule», приготовленому на імбирному елі ручної роботи, вражаючою колекцією віскі та домашніми трав’яними настоянками.

 

А в цьому класичному пляжному барі можна зовсім розслабитися і прийти прямо в купальнику. Розташований Azure звичайно прямо на пляжі Беноа, відомому своїм м’яким пісочком. Розміститись можна як біля басейну в зручному кріслі, так і в усамітненій альтанці, насолоджуючись ідилічним видом.  Спробуйте яскраво-фіолетову Маргариту з «драконячого фрукта», місцеве індонезійське пиво або Rujak Bali з рисовим лікером, свіжим.

 

 

Якщо бажаєте незабутню подорож на Балі, пишіть нам в Avialiga

 

Подпишитесь на нашу рассылку

 

Loading
Похожие посты
31 июля
Літо в кольорах Dolce&Gabbana!
9 ноября
Франція з дітьми: ласкаво просимо до Діснейленду без черг!
22 апреля
Серед лавандових полів, на березі Середземного моря або в оточенні виноградників…
24 июля
Найочікуваніші європейські виставки 2023
5 декабря
❄️ 1 грудня, відбулося відкриття зимового сезону в Six Senses Crans-Montana у Швейцарії! ❄️
7 июня
Потрапити на Північний Полюс вдається лише обраним.
Avialiga

    Отправить запрос

    Напишите, что вас интересует!
    Выберите тип связи




    Спасибо.