Незвичайні номери на Мальдівських островах

Незвичайні номери на Мальдівських островах
Scroll Down

Під водами Індійського океану, понад кронами кокосових пальм або в надувній кулі просто неба? А в яких незвичних номерах відпочивали ви? Якщо такий цікавий досвід тільки в планах, сподіваємось, що наша наступна добірка незвичайних номерів на Мальдівах стане вам у нагоді!

1. Готелі Conrad Rangali Island 5* та Pullman Maamutaa 5* дивують унікальними підводними номерами: у першому готелі — це  розкішна дворівнева резиденція MURAKA з головною спальнею на глибині 5 метрів, у другому готелі – The Aqua Villa. З надводної частини резиденції гості спускаються спіральними сходами або на ліфті у приватний підводний акваріум, знайомляться з дивовижним океанським життям не виходячи з ліжка, спостерігають магію океану та пробуджують у собі усі дитячі фантазії та казки.

2. Tented Jungle Villa у готелі Fairmont Sirru Fen Fushi 5* — простора вілла площею 525 кв.м. у стилі африканської палатки для сафарі, оточена пишними тропічними джунглями, але у той же час знаходиться в декількох кроках від білого піщаного пляжу та бірюзових вод лагуни Індійського океану.

3. Готель Amilla Fushi 5*  пропонує одразу дві незвичні вілли: Treetop pool villa – проживайте у найвищому будиночку на Мальдівах над кронами кокосових пальм, прокидаючись під звуки тропічного співу птахів і насолоджуючись неймовірним панорамним видом на острів з тераси; Amilla Glamping – незвичний досвід ночівлі на острові – спальня під зірками, що розташована у відокремленому місці серед  джунглів або на пляжі, це повністю водонепроникна надувна прозора капсула з клімат-контролем, що пропонує 360-градусний вид на навколишні пейзажі.

4. Готелі Soneva Fushi 5* та Soneva Jani 5*  радують гостей унікальними водними віллами з приватним басейном, з яких відкривається чудовий вид на власну ділянку блакитної лагуни; більше того, у багатьох віллах є гірки з верхнього поверху прямо в лагуну та висувний дах, який оснащений сенсорами і автоматично закривається при перших краплях дощу та відкривається вночі для спостерігання за зірковим небом.

Який би з цих номерів обрали ви для свого відпочинку?

Подпишитесь на нашу рассылку

 

Loading
Похожие посты
19 сентября
Сьогодні, щоб вшанувати та задобрити бунтівний дух п’ятниці, розповідаємо про 3 must visit бари на Балі за версією Forbes Travel Guide
12 февраля
Мальдіви VS Сейшели. Які острови вибрати для відпочинку всією сім’єю?
1 февраля
Куди полетіти цієї зими?
31 июля
Літо в кольорах Dolce&Gabbana!
18 декабря
Soneva Secret, Мальдіви
5 февраля
Саме час бронювати відпочинок зі знижкою до 45 % в Pimalai Resort & Spa, Таїланд!
Avialiga

    Отправить запрос

    Напишите, что вас интересует!
    Выберите тип связи




    Спасибо.