Подорож до Африки – це нейморірні сафарі!

Подорож до Африки – це нейморірні сафарі!
Scroll Down

Подорож до Африки – це нейморірні сафарі (на джипі, пішки або на повітряній кулі), особливо, коли вирушаєш до Танзанії чи Кенії.

 

Але що, якщо хочеться чогось незвичайного?  В такому разі рекомендуємо подорож до Ботсвани, адже тут також є різні види сафарі, але є і щось неймовірне.

 

 

Сафарі у дельті Окаванго відрізняється від інших. По-перше, воно водне, на катерах або традиційних човнах мокоро, а по-друге завжди вдале.

 

Гіпопотами плещуться у воді, крокодили гріються на острівцях, невпевнено підходять до берегів антилопи і зебри. І все це всього за кілька метрів від Вашого човна. Наближається катер трохи ближче до чагарників папірусу, а з нього вилітаюсь десятки птахів: чаплі та баклани; рибалочки кружляють над головами, а змієшийки блискавично кидаються у воду, побачивши здобич.

 

 

До послуг мандрівників, які не звикли відмовлятися від розкоші навіть у дикій природі — два приголомшливі лоджі лінійки Belmond.  А Travel експерти #Avialiga завжди на зв’язку.

 

Подпишитесь на нашу рассылку

 

Loading
Похожие посты
3 июня
Найкращі напрямки для подорожей у 2024 році
13 ноября
Чарівна Рига — здаємо улюблені місця!
12 сентября
TOP готелів з відомих фільмів. А раптом ви захочете опинитися на місці улюблених героїв та насолодитися атмосферою місця?!
26 февраля
Експедиція на Північний полюс на єдиному криголамі класу люкс Le Commandant Charcot за найвигіднішими умовами раннього бронювання -знижкою 30 %
12 февраля
Мальдіви VS Сейшели. Які острови вибрати для відпочинку всією сім’єю?
26 февраля
Готель як у фільмах з Марлен Дітріх для тих, хто хоче провести Week-End у стилі високої моди
Avialiga

    Отправить запрос

    Напишите, что вас интересует!
    Выберите тип связи




    Спасибо.