Подорож до Африки – це нейморірні сафарі!

Подорож до Африки – це нейморірні сафарі!
Scroll Down

Подорож до Африки – це нейморірні сафарі (на джипі, пішки або на повітряній кулі), особливо, коли вирушаєш до Танзанії чи Кенії.

 

Але що, якщо хочеться чогось незвичайного?  В такому разі рекомендуємо подорож до Ботсвани, адже тут також є різні види сафарі, але є і щось неймовірне.

 

 

Сафарі у дельті Окаванго відрізняється від інших. По-перше, воно водне, на катерах або традиційних човнах мокоро, а по-друге завжди вдале.

 

Гіпопотами плещуться у воді, крокодили гріються на острівцях, невпевнено підходять до берегів антилопи і зебри. І все це всього за кілька метрів від Вашого човна. Наближається катер трохи ближче до чагарників папірусу, а з нього вилітаюсь десятки птахів: чаплі та баклани; рибалочки кружляють над головами, а змієшийки блискавично кидаються у воду, побачивши здобич.

 

 

До послуг мандрівників, які не звикли відмовлятися від розкоші навіть у дикій природі — два приголомшливі лоджі лінійки Belmond.  А Travel експерти #Avialiga завжди на зв’язку.

 

Подпишитесь на нашу рассылку

 

Loading
Похожие посты
31 июля
Літо в кольорах Dolce&Gabbana!
21 января
Гірськолижний відпочинок в Україні: як зараз працюють українські курорти?
9 февраля
Нові культові ресторани Дубаю, які неодмінно потрібно відвідати
2 января
7 найочікуваніших відкриттів 2024 року. Куди поїдуть поціновувачі розкоші?
12 сентября
TOP готелів з відомих фільмів. А раптом ви захочете опинитися на місці улюблених героїв та насолодитися атмосферою місця?!
22 апреля
Серед лавандових полів, на березі Середземного моря або в оточенні виноградників…
Avialiga

    Отправить запрос

    Напишите, что вас интересует!
    Выберите тип связи




    Спасибо.