Posts — Avialiga https://avialiga.ua/ru Групові поїздки та індивідуальні тури Mon, 29 Apr 2024 21:58:03 +0000 ru hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5 https://avialiga.ua/wp-content/uploads/2020/11/cropped-android-chrome-512x512-1-150x150.png Posts — Avialiga https://avialiga.ua/ru 32 32 Вперше на Мальдівах! Подорож на підводному човні, що обіцяє неймовірні враження https://avialiga.ua/ru/blog/vpershe-na-maldivah-podorozh-na-pidvodnomu-chovni-shho-obiczya%d1%94-nejmovirni-vrazhennya Mon, 29 Apr 2024 21:57:00 +0000 https://avialiga.ua/?post_type=blog&p=10319 Patina Maldives у співпраці з Dive Butler International та SEAmagine Hydrospace Corporation з гордістю представляє двомісний підводний човен «Ocean Pearl» — судно, де будете тільки Ви та капітан.   Насолодіться неперевершеними підводними видами коралових рифів та поспостерігайте за життям морських жителів із кабіни з оглядом в 360 градусів. Ocean Pearl від SEAmagine відомий своїми стандартами […]

The post Вперше на Мальдівах! Подорож на підводному човні, що обіцяє неймовірні враження appeared first on Avialiga.

]]>
Patina Maldives у співпраці з Dive Butler International та SEAmagine Hydrospace Corporation з гордістю представляє двомісний підводний човен «Ocean Pearl» — судно, де будете тільки Ви та капітан.

 

Насолодіться неперевершеними підводними видами коралових рифів та поспостерігайте за життям морських жителів із кабіни з оглядом в 360 градусів. Ocean Pearl від SEAmagine відомий своїми стандартами безпеки та стильним дизайном. Локації для занурення неподалік острова Фарі відібрані досвідченими дайверами і забезпечать максимальні враження навіть найдосвідченішим глядачам.

 

Вартість та можливість бронювання підводного човна уточнюйте у #travel спеціалістів #Avialiga в direct

 

#Maldives #yacht #diving #oceanexperiences

The post Вперше на Мальдівах! Подорож на підводному човні, що обіцяє неймовірні враження appeared first on Avialiga.

]]>
Серед лавандових полів, на березі Середземного моря або в оточенні виноградників… https://avialiga.ua/ru/blog/sered-lavandovih-poliv-na-berezi-seredzemnogo-morya-abo-v-otochenni-vinogradnikiv-czi-chotiri-spa-goteli-u-franczi%d1%97-%d1%94-napryamkami-retelno-rozroblenimi-dlya-povnogo-vidklyuchennya-ta-relak Mon, 22 Apr 2024 09:25:24 +0000 https://avialiga.ua/?post_type=blog&p=10315 Серед лавандових полів, на березі Середземного моря або в оточенні виноградників, ці чотири СПА-готелі у Франції є напрямками, ретельно розробленими для повного відключення та релаксації. Масажі, високотехнологічні процедури, кінематографічні басейни та вишукані страви є частиною маршруту:   Le Couvent des Minimes Hotel & Spa l’Occitane , Прованс. Пориньте у світ l’Occitane на полях, де походить […]

The post Серед лавандових полів, на березі Середземного моря або в оточенні виноградників… appeared first on Avialiga.

]]>
Серед лавандових полів, на березі Середземного моря або в оточенні виноградників, ці чотири СПА-готелі у Франції є напрямками, ретельно розробленими для повного відключення та релаксації.

Масажі, високотехнологічні процедури, кінематографічні басейни та вишукані страви є частиною маршруту:

 

Le Couvent des Minimes Hotel & Spa l’Occitane , Прованс. Пориньте у світ l’Occitane на полях, де походить косметика цього бренду

 

Les Sources de Caudalie, Бордо Лікування на основі інгредієнтів, знайдених у винному винограді в маєтку, де народився косметичний бренд Caudalie.

 

Lily of the valley, на Лазурному березі. Спорт, індивідуальні процедури та здорові вишукані страви з видом на Середземне море в проекті, підписаному Філіпом Старком.

 

Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort -про детокс-програми на Лазурному березі, дзен-станцію та меню спеціальних масажів в оточенні зелені півдня Франції.

 

Відчуваєте потребу у відпустці? Скоріш пишіть нашим менеджерам

The post Серед лавандових полів, на березі Середземного моря або в оточенні виноградників… appeared first on Avialiga.

]]>
А Ви колись чули про художні ретрити у Відні? https://avialiga.ua/ru/blog/a-vi-kolis-chuli-pro-hudozhni-retriti-u-vidni Mon, 15 Apr 2024 11:37:51 +0000 https://avialiga.ua/?post_type=blog&p=10310 Чи може мистецтво справді зцілити? На думку арт-терапії: сам так. Принаймні створення мистецтва допомагає знизити стрес. Арт-терапію наразі можливо забронювати у багатьох місцях.  Проте арт-ретрити обіцяють особливо інтенсивний досвід. Вони пропонують захищену обстановку та професійне керівництво. Наприклад, арт-ретрити у Віденському Альманаському палаці, які проходять в атмосферних Heritage номерах готелю за участю 10-15 учасників.   Хотіли […]

The post А Ви колись чули про художні ретрити у Відні? appeared first on Avialiga.

]]>
Чи може мистецтво справді зцілити?

На думку арт-терапії: сам так. Принаймні створення мистецтва допомагає знизити стрес.

Арт-терапію наразі можливо забронювати у багатьох місцях.  Проте арт-ретрити обіцяють особливо інтенсивний досвід. Вони пропонують захищену обстановку та професійне керівництво.

Наприклад, арт-ретрити у Віденському Альманаському палаці, які проходять в атмосферних Heritage номерах готелю за участю 10-15 учасників.

 

Хотіли б спробувати таку практику? Звертайтеся до наших #travel експертів в direct

 

#Austria #Vienna #retreat

The post А Ви колись чули про художні ретрити у Відні? appeared first on Avialiga.

]]>
Пропонуємо Вашій увазі міні-гайд з флоту Private Luxury, який допоможе обрати найкращий відпочинок в сезоні 2024 -2025 https://avialiga.ua/ru/blog/proponu%d1%94mo-vashij-uvazi-mini-gajd-z-flotu-private-luxury-yakij-dopomozhe-obrati-najkrashhij-vidpochinok-v-sezoni-2024-2025 Fri, 12 Apr 2024 08:38:42 +0000 https://avialiga.ua/?post_type=blog&p=10306 У березні під час профільної виставки Private Luxury у Копенгагені, ми мали честь особисто поспілкуватись із представником легендарного круїзного бренду Ponant.  Тож пропонуємо Вашій увазі міні-гайд з флоту компанії, який допоможе обрати найкращий відпочинок в сезоні 2024 -2025. Флот Ponant складається з найсучасніших кораблів, починаючи з Le Ponant – культової трищоглової яхти, закінчуючи Le Commandant […]

The post Пропонуємо Вашій увазі міні-гайд з флоту Private Luxury, який допоможе обрати найкращий відпочинок в сезоні 2024 -2025 appeared first on Avialiga.

]]>
У березні під час профільної виставки Private Luxury у Копенгагені, ми мали честь особисто поспілкуватись із представником легендарного круїзного бренду Ponant. 

Тож пропонуємо Вашій увазі міні-гайд з флоту компанії, який допоможе обрати найкращий відпочинок в сезоні 2024 -2025.

Флот Ponant складається з найсучасніших кораблів, починаючи з Le Ponant – культової трищоглової яхти, закінчуючи Le Commandant Charcot – першим електричним гібридним полярним експедиційним судном.

Ви можете досліджувати острови Полінезії на розкішному Le Paul Gauguin, невелике осідання якого дозволяє фрахтуватися в мілководних лагунах. На одному з чотирьох Sistership, оснащених просторими люксами, вирушити в серце дикої природи — до шотландських архіпелагів. Або милуватися рельєфними скелями знаменитого австралійського регіону Кімберлі на одній із швидких яхт Ponant Explorers.

 

Повне зібрання круїзів від #Ponant (маршрути та вартість) запитуйте у #travel фей #Avialiga

The post Пропонуємо Вашій увазі міні-гайд з флоту Private Luxury, який допоможе обрати найкращий відпочинок в сезоні 2024 -2025 appeared first on Avialiga.

]]>
Експедиція на Північний полюс на єдиному криголамі класу люкс Le Commandant Charcot за найвигіднішими умовами раннього бронювання -знижкою 30 % https://avialiga.ua/ru/blog/ekspedicziya-na-pivnichnij-polyus-na-%d1%94dinomu-krigolami-klasu-lyuks-le-commandant-charcot-za-najvigidnishimi-umovami-rannogo-bronyuvannya-znizhkoyu-30 Mon, 26 Feb 2024 10:55:22 +0000 https://avialiga.ua/?post_type=blog&p=10299 Тільки 3 експедиції в 2025 році за маршрутом Лонгйір, Шпіцберген — Лонгйір, Шпіцберген.   22 липня — 6 серпня 2025 6 серпня — 21 серпня 2025 21 серпня — 5 вересня 2025   Подолайте межі можливого під час цієї унікальної 16-денної експедиції до географічного Північного полюса! Здійсніть дитячу мрію та побувайте в країні снігу, льоду […]

The post Експедиція на Північний полюс на єдиному криголамі класу люкс Le Commandant Charcot за найвигіднішими умовами раннього бронювання -знижкою 30 % appeared first on Avialiga.

]]>
Тільки 3 експедиції в 2025 році за маршрутом Лонгйір, Шпіцберген — Лонгйір, Шпіцберген.

 

  • 22 липня — 6 серпня 2025
  • 6 серпня — 21 серпня 2025
  • 21 серпня — 5 вересня 2025

 

Подолайте межі можливого під час цієї унікальної 16-денної експедиції до географічного Північного полюса! Здійсніть дитячу мрію та побувайте в країні снігу, льоду та білих ведмедів!

 

Зацікавила програма подорожі?  Підготувати індивідуальну пропозицію?

The post Експедиція на Північний полюс на єдиному криголамі класу люкс Le Commandant Charcot за найвигіднішими умовами раннього бронювання -знижкою 30 % appeared first on Avialiga.

]]>
Готель як у фільмах з Марлен Дітріх для тих, хто хоче провести Week-End у стилі високої моди https://avialiga.ua/ru/blog/gotel-yak-u-filmah-z-marlen-ditrih-dlya-tih-hto-hoche-provesti-week-end-u-stili-visoko%d1%97-modi Mon, 26 Feb 2024 10:44:26 +0000 https://avialiga.ua/?post_type=blog&p=10296 Plaza Athenee – це незвичайний готель. Він розташований на престижному проспекті Монтень, бульварі французької моди та з гордістю пропонує гостям найкраще, що є в Парижі:   Захоплюючий вид на Ейфелеву вежу Стиль, який складався століттями Просторі номери з панорамними вікнами   Призначення Plaza Athenee – наповнювати наше життя комфортом та красою. 6 поверхів готелю – […]

The post Готель як у фільмах з Марлен Дітріх для тих, хто хоче провести Week-End у стилі високої моди appeared first on Avialiga.

]]>
Plaza Athenee – це незвичайний готель. Він розташований на престижному проспекті Монтень, бульварі французької моди та з гордістю пропонує гостям найкраще, що є в Парижі:

 

  • Захоплюючий вид на Ейфелеву вежу
  • Стиль, який складався століттями
  • Просторі номери з панорамними вікнами

 

Призначення Plaza Athenee – наповнювати наше життя комфортом та красою. 6 поверхів готелю – вишукана класика часів Людовіка XIV: антикваріат, різьблені меблі, фрески. Інтер’єри двох верхніх поверхів – легкий, витончений стиль ар-деко. Ресторан має 3*Мішлен, а бар — один із найпопулярніших у Парижі. Концепція СПА Dior була розроблена спеціально для готелю.

 

Це Париж… Тут народжуються ікони стилю та тенденції, розігруються любовні історії…  Створюйте спогади разом з Avialiga

The post Готель як у фільмах з Марлен Дітріх для тих, хто хоче провести Week-End у стилі високої моди appeared first on Avialiga.

]]>
Вибір наших мандрівників у Лютому: ОАЕ https://avialiga.ua/ru/blog/vibir-nashih-mandrivnikiv-u-lyutomu-oae Mon, 19 Feb 2024 10:49:16 +0000 https://avialiga.ua/?post_type=blog&p=10289 ОАЕ — одна з тих країн світу, що найшвидше розвиваються, де щороку з’являється щось нове і «най-най». Найвища будівля у світі, найглибший басейн, найбільше оглядове колесо…Ви вже все це бачили?   ОАЕ «попереду всієї планети» і за якістю готелів. Тут представлені першокласні світові мережі та вибір для мандрівників, які цінують свій комфорт. Індустрія туризму розвивається […]

The post Вибір наших мандрівників у Лютому: ОАЕ appeared first on Avialiga.

]]>
ОАЕ — одна з тих країн світу, що найшвидше розвиваються, де щороку з’являється щось нове і «най-най». Найвища будівля у світі, найглибший басейн, найбільше оглядове колесо…Ви вже все це бачили?

 

ОАЕ «попереду всієї планети» і за якістю готелів. Тут представлені першокласні світові мережі та вибір для мандрівників, які цінують свій комфорт. Індустрія туризму розвивається на державному рівні.

 

Нещодавно під керівництвом шейха Абу-Дабі було відкрито новий курорт — Bab Al Nojoum — Bateen Liwa. Це абсолютно унікальний проект з преміальними віллами з басейнами посеред безкрайньої пустелі.

 

Якщо ви хочете в ОАЕ, але втомилися від мегаполісу — рекомендуємо саме цю оазу ))

The post Вибір наших мандрівників у Лютому: ОАЕ appeared first on Avialiga.

]]>
Мальдіви VS Сейшели. Які острови вибрати для відпочинку всією сім’єю? https://avialiga.ua/ru/blog/maldivi-vs-sejsheli-yaki-ostrovi-vibrati-dlya-vidpochinku-vsi%d1%94yu-sim%d1%94yu Mon, 12 Feb 2024 10:50:19 +0000 https://avialiga.ua/?post_type=blog&p=10283 Мальдіви   Обирайте острови неподалік Мале, щоб не здійснювати довгий переліт на гідролітаку з дітками Шукайте готель з дитячим клубом, де буде цікаво і малюкам, і підліткам. Дуже бажано, щоб територія клубу була прихована від сонця Для мам в готелі має бути СПА центр, а для тат — водні види спорту та бари Обов’язково ресторан […]

The post Мальдіви VS Сейшели. Які острови вибрати для відпочинку всією сім’єю? appeared first on Avialiga.

]]>
Мальдіви

 

  • Обирайте острови неподалік Мале, щоб не здійснювати довгий переліт на гідролітаку з дітками
  • Шукайте готель з дитячим клубом, де буде цікаво і малюкам, і підліткам. Дуже бажано, щоб територія клубу була прихована від сонця
  • Для мам в готелі має бути СПА центр, а для тат — водні види спорту та бари
  • Обов’язково ресторан зі шведським столом, щоб було чим нагодувати дітей

 

Сейшели

 

  • Готель краще вибирати на головному острові Мае. Логістика на Сейшелах відрізняється від Мальдів, і є шанс, що ви швидко не полетите на потрібний острів зі столиці
  • Тут багато готелів на горі, що незручно для тих, хто їде з коляскою. Шукайте розміщення на рівнині
  • Заздалегідь продумайте, як розважати дітей, тому що навіть у найкращих готелях дитячих клубів майже немає, або вони невеликі

 

 

Важко обрати?  Звертайтесь до спеціалістів Avialiga

The post Мальдіви VS Сейшели. Які острови вибрати для відпочинку всією сім’єю? appeared first on Avialiga.

]]>
Саме час бронювати відпочинок зі знижкою до 45 % в Pimalai Resort & Spa, Таїланд! https://avialiga.ua/ru/blog/same-chas-bronyuvati-vidpochinok-zi-znizhkoyu-do-45-v-pimalai-resort-spa-ta%d1%97land Mon, 05 Feb 2024 09:29:52 +0000 https://avialiga.ua/?post_type=blog&p=10277 Більшість сімей віддають перевагу Pimalai Resort and Spa, щоб насолодитися спокоєм природи, чистим повітрям, пишною тропічною рослинністю. Курорт розташований поруч із пляжем протяжністю 900 м., де діти люблять збирати ракушки, ганятися за крабами, бігати з м’ячем, кататися на каное, займатися вітрильним спортом чи будувати замки із піску.   Комфортні номери та вілли,  смачна їжа, уважний […]

The post Саме час бронювати відпочинок зі знижкою до 45 % в Pimalai Resort & Spa, Таїланд! appeared first on Avialiga.

]]>
Більшість сімей віддають перевагу Pimalai Resort and Spa, щоб насолодитися спокоєм природи, чистим повітрям, пишною тропічною рослинністю. Курорт розташований поруч із пляжем протяжністю 900 м., де діти люблять збирати ракушки, ганятися за крабами, бігати з м’ячем, кататися на каное, займатися вітрильним спортом чи будувати замки із піску.

 

Комфортні номери та вілли,  смачна їжа, уважний персонал, різноманітні активності для дорослих і дітей, а також знижки на проживання до 45 % – це все чекає на Вас на о.Ко Ланта в Таїланді.

 

Поцікавтесь деталями у тревел екпертів #Avialiga

The post Саме час бронювати відпочинок зі знижкою до 45 % в Pimalai Resort & Spa, Таїланд! appeared first on Avialiga.

]]>
Куди полетіти цієї зими? https://avialiga.ua/ru/blog/kudi-poletiti-czi%d1%94%d1%97-zimi-2 Thu, 01 Feb 2024 11:37:52 +0000 https://avialiga.ua/?post_type=blog&p=10273 Топ-7 напрямків в лютому:   Таїланд. Рекомендуємо регіон Крабі та Самуї, адже саме час дослідити красиві дикі пляжі та насолоджуватися природою Маврикій. Найкращий сезон для відпочинку тут — з листопада до квітня Дубай. Немає задушливої спеки, теплі лагідні води Перської затоки, Shopping malls, тематичні парки, аквапарки -все це буде цікаве і дітям і дорослим Мальдіви […]

The post Куди полетіти цієї зими? appeared first on Avialiga.

]]>
Топ-7 напрямків в лютому:

 

  • Таїланд. Рекомендуємо регіон Крабі та Самуї, адже саме час дослідити красиві дикі пляжі та насолоджуватися природою
  • Маврикій. Найкращий сезон для відпочинку тут — з листопада до квітня
  • Дубай. Немає задушливої спеки, теплі лагідні води Перської затоки, Shopping malls, тематичні парки, аквапарки -все це буде цікаве і дітям і дорослим
  • Мальдіви — зимова класика з приємними знижками
  • Індонезія. Красива природа, реліктові ліси, брендові магазини з цінами на 20-40% дешевші, ніж у Європі
  • Мексика. Давня історія, оригінальна кухня, неймовірний колір води в Атлантичному океані, нескінченні пляжі
  • Шрі-Ланка. Міста колоніальної епохи, мангрові ліси, рибалки на ходулях, яскравий пляжний відпочинок. А з огляду на прямі рейси Sky up— це практично ідеальний варіант для зимової відпустки

 

 

Запитуйте деталі у #travel менеджерів #Avialiga

The post Куди полетіти цієї зими? appeared first on Avialiga.

]]>